Laatste kans! Gratis loopbaancoaching voor 45-plussers

Wil je meer energie van je werk krijgen en weten wat je nog meer kan? Vraag je je wel eens af hoe je verder wilt in je loopbaan, werk, bedrijf of persoonlijke ontwikkeling? Dan hebben we goed nieuws. Wij kunnen je individuele loopbaancoaching aanbieden die voor 100% wordt vergoed! 

Het gaat om een tijdelijke subsidie van de overheid die bijna ten einde loopt. In november 2019 starten we met de laatste groep hiervoor. We bieden je dit in een versneld traject aan (omdat het subsidieplafond bijna bereikt is) in de vorm van 2 gesprekken van ruim 1,5 uur die binnen maximaal 3 weken plaatsvinden. In deze 2 gesprekken kunnen we ver komen met je vraag is onze ervaring, dus mocht je interesse hebben, meld je snel aan!

We hebben afgelopen maanden al bijna 150 mensen op weg mogen helpen in hun werk en loopbaan en denken graag met je mee.

Loopbaancoaching is zinvol voor jou als je je in één of meerdere vragen herkent:

 • Wat zou ik nu echt willen?
 • Hoe ziet de toekomst van mijn werk eruit?
 • Wil ik dit werk nog lange tijd blijven doen? Zo nee, wat wil ik dan wel?
 • Wat geeft me energie in het werk? Wat zijn mijn drijfveren? Welk werk zal mij energie geven?
 • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik nog meer?
 • Wat zijn functies die echt bij mij passen en hoe ziet de arbeidsmarkt eruit voor deze functies?
 • Welk werk vind ik, naast mijn huidige werk, nog meer leuk?
 • Welke loopbaanstap zou ik intern of extern willen zetten?
 • Hoe kan ik mijn huidige werk zo invullen dat het me meer energie geeft?
 • Waar zou ik naartoe willen werken in mijn loopbaan? Wat heb ik hiervoor nodig en wat en wie kan me hierbij helpen?
 • Hoe wil ik mijzelf verder ontwikkelen? Wat zijn passende opleidingen en trainingen hierbij?
 • Hoe kom ik tot een aansprekend CV en een goede motivatiebrief?
 • Hoe kan ik mijzelf goed verkopen in sollicitatie- en netwerkgesprekken?
 • Hoe kan ik goed gebruik maken van social media om een nieuwe, passende baan te vinden?
 • Hoe kan ik starten met een eigen bedrijf?
 • Hoe kan en wil ik mij verder ontwikkelen als ZZP’er en mijn bedrijf verder laten groeien?

Hoe werkt het?
Ben je 45-plusser en werk je minimaal gemiddeld 12 uur per week in loondienst of als ZZP’er dan kunnen wij loopbaancoaching ter waarde van € 600,- voor je aanvragen!
Hiervoor heb je geen toestemming van je werkgever nodig en de aanvraag verzorgen wij voor jou.
Het traject bieden we je in november 2019 versneld aan in de vorm een traject met een doorlooptijd van maximaal 3 weken bestaande uit 2 gesprekken van ruim 1,5 uur. Afhankelijk van je vraag gaan we gericht aan de slag om jou verder op weg te helpen in je werk, loopbaan, ontwikkeling of met je bedrijf. Zo nodig werken we ook met vragenlijsten en oefeningen.
We kunnen in overleg een locatie afspreken voor onze gesprekken, zoals: Den Haag, Utrecht of op ons mooie kantoor in Castricum. Werk je fulltime, dan kunnen we ook in de avond afspreken in Castricum.
Claudia den Heijer coördineert deze begeleidingstrajecten en zetten we ook graag in als loopbaancoach.

Voor werkgevers is dit ook interessant
Het hebben van gemotiveerde en energieke medewerkers is voor organisaties een belangrijke sleutel voor succes. Begeleiding om mensen te helpen in hun ontwikkeling en loopbaan kan hierbij helpen. Dit is dan ook een uitnodiging voor werkgevers om medewerkers te wijzen op deze mooie kans.

Interesse?
Je bent welkom. Wacht niet te lang met aanmelden want het is een regeling waar je gebruik van kunt maken zolang er budget is. Gesprekken voeren over je werk, bedrijf, persoonlijke ontwikkeling en loopbaan is trouwens altijd zinvol, ook als je het nu prima naar je zin hebt op je werk of het goed gaat met je bedrijf. Verder willen we nog benadrukken dat er geen afstemming zal zijn met je werkgever en je informatie vertrouwelijk behandeld wordt.

Meld je hieronder aan

Na aanmelding bellen we je om de eerste afspraak in te plannen.

AANMELDFORMULIER
Please wait...


Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis