Gratis ontwikkeladvies – NOW-regeling

Is je werk door de coronacrisis veranderd, verminderd of verdwenen en wil je je (her)oriënteren op je actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Heb je wel of geen werk, ben je in dienst, ZZP’er, flexwerker of ondernemer (en ontvang je geen studiefinanciering en heb je nog niet de pensioengerechtigde leeftijd) en wil je je (her)oriënteren op de arbeidsmarkt?
Dan hebben we goed nieuws! Vanaf augustus tot en met december 2020 kun je bij Innerland een gratis ontwikkeladvies oftewel loopbaancoachingtraject starten waarvoor wij subsidie kunnen aanvragen. Er is een subsidieplafond en er zijn een beperkt aantal aanvragen mogelijk, dus meld je snel bij ons aan als je gebruik wilt maken van dit mooie aanbod.

Ontwikkeladvies (loopbaancoaching) is zinvol voor jou als je je in één of meerdere vragen herkent:

 • Wat zijn functies die bij mij passen en hoe ziet de arbeidsmarkt eruit voor deze functies? Waar liggen arbeidsmarktkansen voor mij?
 • Wil ik dit werk nog lange tijd blijven doen? Zo nee, wat wil ik dan wel?
 • Wat geeft me energie in het werk? Welk werk zal mij energie geven? Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik nog meer?
 • Hoe kan ik mijn huidige werk zo invullen dat het me meer energie geeft?
 • Waar zou ik naartoe willen werken in mijn loopbaan? Wat heb ik hiervoor nodig en wat en wie kan me hierbij helpen?
 • Hoe wil ik mijzelf verder ontwikkelen? Wat zijn passende opleidingen en trainingen hierbij?
 • Hoe kom ik tot een aansprekend CV en een goede motivatiebrief?
 • Hoe kan ik mijzelf goed verkopen in sollicitatie- en netwerkgesprekken?
 • Hoe kan ik goed gebruik maken van social media om een nieuwe, passende baan te vinden?
 • Hoe kan ik starten met een eigen bedrijf?
 • Hoe kan en wil ik mij verder ontwikkelen als ZZP’er en mijn bedrijf verder laten groeien?

Hoe werkt het?
Afhankelijk van je vraag gaan we in een aantal sessies (waarschijnlijk 3 sessies) gericht aan de slag om jou verder op weg te helpen in je werk, loopbaan of met je bedrijf. Jouw vragen en doelen staan centraal. Geen standaard traject dus, maar we gaan aan de slag met die zaken die jou verder helpen. We werken met een arbeidsmarktscan en zo nodig werken we ook met andere vragenlijsten en oefeningen. Onze ervaring is, ook in de 150 gratis ontwikkeladviezen die we in 2019  hebben mogen verzorgen, dat we mensen in 3 sessies flink verder op weg kunnen helpen.
De sessies kunnen we aanbieden in Den Haag, Utrecht of op onze eigen mooie locatie in Castricum. Werk je fulltime, dan kunnen we ook in de avond afspreken in Castricum. We kunnen overdag of in de avond ook beeldbellen als dat je voorkeur heeft.
Claudia den Heijer coördineert deze begeleidingstrajecten en zetten we ook graag in als loopbaancoach.

Voor werkgevers is dit ook interessant
Het hebben van gemotiveerde medewerkers die goed inzetbaar zijn, hun talenten benutten en zich verder willen ontwikkelen is voor organisaties een belangrijke sleutel voor succes. Begeleiding om mensen te helpen in hun ontwikkeling en loopbaan helpt hierbij. Dit is dan ook een uitnodiging voor werkgevers, zeker in de getroffen sectoren, om medewerkers te wijzen op deze mooie kans.

Interesse?
Alle werkenden en niet-werkenden zijn welkom. Wacht niet te lang met aanmelden want het is een regeling waar je gebruik van kunt maken zolang er budget is. Gesprekken voeren over je werk, bedrijf, persoonlijke ontwikkeling en loopbaan is trouwens altijd zinvol, ook als je het nu prima naar je zin hebt op je werk of met je bedrijf.
Verder willen we nog benadrukken dat er geen afstemming zal zijn met je werkgever over wat we bespreken in de sessies en je informatie vertrouwelijk behandeld wordt.

Meld je nu alvast aan!

Meld je nu alvast aan. We nemen half juli 2020 (als de definitieve subsidieregeling is gepubliceerd) contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken, en -als je dat wilt- de eerste afspraak in te plannen.

AANMELDFORMULIER
Een moment geduld aub.


Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis