Inschrijfvoorwaarden

  • Door middel van het inschrijfformulier meldt je je aan. Plaatsing gebeurd op volgorde van binnenkomst en is definitief na betaling van de door ons toegestuurde factuur.
  • Bij over-aanmelding plaatsen we je op de wachtlijst. Je krijgt hiervan direct bericht. Mocht er een plaats vrijkomen, dan benaderen wij diegene die bovenaan de wachtlijst staat.
  • Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvang je een bevestiging en een factuur. Betaal de factuur binnen 14 dagen na factuurdatum, onder vermelding van je naam op  rekening 65.59.11.200 t.n.v. Innerland te Castricum.
  • Na ontvangst van je inschrijving heb je, mits je particulier bent, 14 dagen bedenktijd waarbinnen je zonder opgave van reden kan annuleren. Je kunt uitsluitend schriftelijk annuleren. De bedenktermijn vervalt indien het eerste lesmoment binnen 14 dagen bedenkttermijn plaatsvindt of de deelnemer al heeft deelgenomen aan de eerste trainingsdag.
  • Wanneer je afzegt, berekenen we tot 30 dagen voor het begin van de training, workshop of seminar 25% van het totale factuurbedrag aan administratie- en reserveringskosten. Binnen 30 dagen voor aanvang wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Je mag na overleg met ons een plaatsvervanger sturen.
  • Uiterlijk twee weken voordat de training, workshop of seminar begint, wordt bepaald, op basis van het aantal aanmeldingen, of deze start. Mocht de training, workshop of seminar niet starten, dan ontvang je direct bericht. Het reeds overgemaakte bedrag storten we direct terug.
  • Je ontvangt één tot twee weken van tevoren nogmaals een bevestiging met een routebeschrijving.
  • Voor meer informatie met betrekking tot inschrijving verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden, waar de inschrijfvoorwaarden onderdeel van zijn.

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis