Ryan Karhof

Zolang ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in mensen. De vraag die ik mij als kind al stelde was: Wat maakt dat iemand doet zoals hij of zij doet? En in hoeverre heb je hier zelf invloed op? Ik kon dan ook niet wachten om Psychologie te gaan studeren.

Mijn studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam vond ik interessant, maar ik vond het ook theoretisch en niet altijd bruikbaar in de praktijk. Ik wilde graag leren hoe ik mensen daadwerkelijk kon helpen om zichzelf helpen, te ‘genezen’, van hun klachten af te komen en ze inzicht, skills en vertrouwen te geven. En ik ging verder op zoek.

Ik heb vervolgens uiteenlopende opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke, professionele en ook alternatieve geneeswijzen en spirituele ontwikkeling om vervolgens uit al deze kennis, inzichten en methodieken datgene te filteren wat werkt. Hierin heb ik onder andere ook kennisgemaakt met de methodiek en programma’s van Innerland.

Bij Innerland wordt gebruik gemaakt van de Doorbraakmethode en gaat veel aandacht uit naar impactvolle inzichten en oefeningen uit 4 belangrijke psychologische stromingen: NLP, TA, Persoonlijkheidsstructuren en Systemisch Werk (familie- en organisatieopstellingen). Naast dat ik het zeer verrijkend voor mezelf vond en zag wat het bij anderen in de groep deed en hoe hen dit verder bracht in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, beviel de manier van werken mij enorm. De trainers combineerden namelijk allerlei kennis en technieken uit verschillende stromingen integraal met elkaar, waardoor in mijn optiek de interventies effectiever waren dan waar ik elders had meegemaakt.

Toen ik de vraag kreeg hoe ik het zou vinden om Partner & Trainer bij Innerland te worden en uit te bouwen, wist ik meteen dat dit dit wilde. Hierin kan ik mijn eerder opgedane ervaring met leidinggeven aan grote teams en ook met ondernemen goed benutten. Ook mijn ruime ervaring met het verzorgen van trainingen en coachingtrajecten komt hierbij goed van pas en vormt een goede basis voor mijn verdere ontwikkeling.

Het is mijn missie om met impactvolle inzichten en oefeningen uit diverse opleidingen, ervaringen en psychologische stromingen mensen verder te brengen zodat zij hun volledige potentieel kunnen benutten.

Van ‘hard werken’ naar ‘met je hart werken’, van ‘moeten’ naar ‘moed’, en van ‘controle naar ’vertrouwen’. Daar gaat het vaak om.

Wil je een keer kennismaken of sparren over wat we vanuit Innerland voor jou kunnen betekenen in je verdere ontwikkeling? Leuk als je me belt, ik denk graag met je mee.

OPLEIDINGEN

  • Psychologie (UvA)
  • 3-jarige opleiding tot Malva Therapeut
  • Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
  • Transactionele Analyse (TA)
  • Wim Hof Methode (WHM)
  • Hypnose
  • Spirituele Hypnotherapie
  • 2-jarige opleiding tot Sjamaan (Full Mesa Carrier)

 
Contact
Ryan Karhof
Tel: 0800 999 79 99
ryan@innerland.nl

 

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis