Gratis workshop voor HR en leiders: De kracht van mindfulness

Mindfulness is sterk in opkomst. Door mindfulness gaan we ons beter voelen. Dat het werkt is inmiddels bekend en daar komt ook steeds meer wetenschappelijk bewijs voor. Wat is het geheim van mindfulness? Waarom gaan mensen zich er beter door voelen?

In de eerste plaats helpt mindfulness je om meer in het hier en nu te zijn en niet in het verleden of de toekomst. Hierdoor heb je minder ruimte over voor piekeren. Tegelijkertijd worden je ervaringen, door er je volle aandacht aan te schenken, intenser.
Mindfulness draait niet alleen om concentratie op het hier en nu. Belangrijk is dat gewaarwordingen worden geaccepteerd zoals ze zijn, zonder deze te willen veranderen. En dat is nogal lastig. We hebben de neiging om te streven naar beter, en houden voortdurend in de gaten of alles wel naar onze wens is, of het overeenkomt met onze verwachtingen. De kern van mindfulness is: door opmerkzaam te zijn en aandacht te geven aan je waarnemingen, ontstaat er ruimte, waarin verandering mogelijk is.

Wij willen je tijdens de workshop de kracht van mindfulness laten ervaren.
Innerland gaat mindfulness ook een plek geven in de programma’s
Versterk je persoonlijke kracht en Krachtig en verbindend leiderschap. We zijn dan ook benieuwd naar jullie ervaringen in en reacties op de workshop.
De workshop wordt begeleid door Thérèse Janssen, een trainer van Innerland, die al veel ervaring heeft met mindfulness en het verzorgen van trainingen op dit gebied. Nieuwsgierig? Geef je snel op!

Doelgroep

HR-professionals en leidinggevenden

Waar en wanneer

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Woudenbergseweg 54, 3707 HX Zeist

Schrijf je hier in voor deze workshop of neem contact met ons op.
De workshop bieden we kosteloos aan. Wel vragen we een bijdrage voor de locatiekosten van 25,- excl. btw per persoon. (Alleen bij annulering minimaal 2 weken voor aanvang van de workshop vindt er terugbetaling plaats. Indien je op het laatste moment verhinderd bent, mag je een collega laten meedoen.)
Per workshop is er plek voor maximaal 15 deelnemers. We sluiten de workshop af met een borrel.


Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis