Claudia den Heijer

Mijn naam is Claudia den Heijer, en ik ben partner van Innerland en medeverantwoordelijk voor accountmanagement, projectleiding, marketing & communicatie en loopbaancoaching. Ik geloof erin dat je jezelf kunt versterken door het vergroten van je zelfinzicht, door dichtbij jezelf te blijven en bewust stappen in je ontwikkeling of loopbaan te zetten. Dat is precies waar Innerland voor staat en de juiste begeleiding bij biedt.

In mijn rol als en accountmanager en projectleider denk ik graag mee met klantorganisaties en kom ik samen met de klant tot ontwikkelprogramma’s die maximaal aansluiten bij de ontwikkelbehoeften van deelnemers en de doelen van de organisatie, en die leiden tot groei en blijvende gedragsverandering. Ook denk ik graag mee mensen die interesse hebben in een Innerlandprogramma over hun doelen voor een programma. Mijn achtergrond als onderwijskundige en mijn ervaring als HR-consultant, assessmentpsycholoog, mobiliteitsadviseur en trainer helpt mij hierbij. Klanten ervaren mij als mens- en resultaatgericht en een goede gesprekspartner op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, loopbaan-, team- en leiderschapsontwikkeling.

Als loopbaancoach begeleid ik mensen met loopbaanvragen als: Wil ik de stap zetten naar ander werk? Welk werk past bij mij? En: Hoe vind ik ander werk? Eerder heb ik het boek ‘Sturen op eigen ontwikkeling en loopbaan’ geschreven en ik heb ruim 15 jaar ervaring met het succesvol begeleiden van mensen van werk naar werk binnen de overheid en het bedrijfsleven.

Heb je vragen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, of heb je een loopbaanvraag? Neem gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Claudia den Heijer
Tel: 06 – 24 66 27 82
Of bel: 0800 – 999 79 99

 

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis