De Doorbraakmethode

Onze beproefde aanpak voor gedragsverandering en effectiever denken en doen.

Kun je écht veranderen en daadwerkelijk effectiever worden en je beter gaan voelen? Bijvoorbeeld: Kun je meer rust en kalmte en plezier gaan ervaren? Kun je meer zelfvertrouwen krijgen? Kun je inspirerender worden voor je omgeving? Kun je beter grenzen leren stellen en meer je eigen koers gaan varen als je dat tot nu toe weinig gedaan hebt?

Velen denken dat echt en blijvend veranderen niet kan en hebben hier weinig positieve ervaringen mee. Daadwerkelijk veranderen is niet altijd gemakkelijk. Onze ervaring is: Echt en blijvend veranderen kan mét de juiste aanpak en begeleiding!

Afgelopen jaren hebben wij onderzocht hoe het werkt om daadwerkelijk en blijvend te veranderen en je beter te gaan voelen op het werk en/of privé. Op basis van effectief gebleken inzichten en theorieën en jarenlange praktijkervaring hebben wij De Doorbraakmethode ontwikkeld, een heldere en bruikbare methode voor blijvende en positieve gedragsverandering.

De Doorbraakmethode is opgebouwd uit vijf stappen die je helpen een verschuiving te maken van minder effectief naar effectief denken en doen. Het gaat om een betekenisvolle verandering, waardoor je meer plezier en succes ervaart op je werk en privé.

De Doorbraakmethode heeft al vele deelnemers op het juiste spoor gezet en vormt al jaren de basis van onze trainingsprogramma’s.

De stappen van De Doorbraakmethode

  1. Bewustwording (weten)
  1. Beslissen (willen)
  1. Beginnen (durven)
  1. Beproeving (doen)
  1. Bouw succes uit (groeien)

We starten onze trainingsprogramma’s met de fase ‘bewustwording’. In deze fase krijg je oefeningen aangereikt en doe je ervaringen op die je meer inzicht geven in wat je drijfveren zijn, wat je nu echt belangrijk vindt, hoe je denkt en doet, en waar je goed en minder sterk in bent. Vervolgens kom je in de fase ‘beslissen’ waarin we je ondersteunen om tot een concreet veranderdoel of concrete (her)beslissing te komen. In de daarna volgende fases inspireren en begeleiden we je om ook daadwerkelijk te beginnen met zaken anders en effectiever aan te pakken/te benaderen, vol te houden en successen te boeken en te groeien.

In de verschillende fases maken we ook gebruik van bewezen methodieken en inzichten van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Organisatie- en familieopstellingen (Systemisch Werken), Rationeel-emotieve Therapie (RET) en Persoonlijkheidsstructuren, Simon Sinek, Stephen Covey en Anthony Robbins.

Meer weten?

Wil je hier meer over weten en ervaren hoe wij werken? Meld je dan aan voor een gratis workshop. Zie hier onze agenda.

Wil je meer informatie ontvangen over De Doorbraakmethode en hoe je deze kunt toepassen in het bereiken van je veranderdoel? Stuur even een mail via de link Ikwilhiermeeroverweten@innerland.nl
Je krijgt van ons dan een pdf-bestand met meer informatie en voorbeelden.

Je kunt je ook aanmelden voor onze gratis online coaching om meer beeld te krijgen van onderwerpen en oefeningen die aan bod komen in de verschillende fasen van De Doorbraakmethode.

 

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis