Over ons

Wij willen je helpen om het beste uit jezelf en anderen te halen en op zoek te gaan naar de grens van wat mogelijk is.

Onze overtuiging: Je kunt zoveel meer dan je denkt!

Zie hier het team van Innerland

Innerland brengt je verder

Onze aanpak zorgt ervoor dat je stappen zet in je professionele en persoonlijke ontwikkeling en inzichten opdoet die je blijvend verder helpen.
Dit doen wij door gebruik te maken van De Doorbraakmethode. Een methode die we hebben ontwikkeld op basis van onderzoek en onze ervaring met hoe mensen kunnen veranderen. Ook maken wij gebruik van bewezen inzichten van onder meer Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Systemisch Werken (familie- en organisatieopstellingen) (SW) en Persoonlijkheidsstructuren (PS). Onze aanpak is toepasbaar en inspirerend, en het belangrijkste: het brengt je verder.

Wat gaat jou verder brengen?

Als je in korte tijd mooie stappen wilt zetten in je ontwikkeling kun je deelnemen aan onze 5-daagse impactvolle en populaire training Versterk je persoonlijke kracht.

Wil je wat langer aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en wil je je ontwikkelen op het gebied van relaties, communicatie, beïnvloeden, adviseren, begeleiden, samenwerken, coachen en/of leidinggeven? Heb je interesse in toepasbare psychologie en wil je jezelf en anderen beter begrijpen en effectiever worden in het contact met anderen. Dan is het programma Praktische Psychologie in 8 dagen echt iets voor jou! Dit is een unieke opleiding waar de 4 psychologische stromingen NLP, TA, Systemisch Werken (familie- en organisatieopstellingen) en Persoonlijkheidsstructuren samenkomen.

Wil jij leren hoe je anderen kunt begeleiden om effectiever om te gaan met veranderingen, meer (werk)plezier te hebben, meer uit zichzelf te halen en als individu of groep betere resultaten te behalen? Doe dan mee met het 7-daagse opleiding Coachen van gedragsverandering.

Ook bieden we regelmatig Supervisiedagen aan. In deze dagen kun je kennismaken met Innerland, of jezelf na het volgen van een Innerland-training blijven ontwikkelen.

Voordelen voor werkgevers

Veel organisaties, bedrijven en ondernemers kiezen ervoor om zichzelf, hun leidinggevenden, teams en medewerkers bij Innerland te laten opleiden. Of het nu gaat om samenwerking, leidinggeven en coachen, klantcontact, ondernemerschap, of draagvlak krijgen voor ideeën: Medewerkers die goed in hun vel zitten, effectief communiceren met zichzelf en anderen, en zichzelf ontwikkelen, zijn belangrijke factoren voor succes! Dat zijn precies de doelen waar wij ons in onze programma’s op richten.

Door deelname aan een Innerlandprogramma maken deelnemers een persoonlijke groei door, bijvoorbeeld doordat zij:

 • hun persoonlijke kracht en talenten meer benutten.
 • een effectievere manier van denken en doen hebben eigen gemaakt.
 • meer inzicht in zichzelf en anderen hebben en anderen beter begrijpen.
 • beter communiceren en samenwerken met anderen.
 • mensen op een dieper niveau raken, verbinden en verder brengen.
 • meer overtuigingskracht en impact hebben.
 • anderen effectiever beïnvloeden.
 • meer initiatief, actie en lef tonen.
 • meer de regie nemen over hun leven, werk en loopbaan.
 • meer innerlijke rust en zelfvertrouwen ervaren.
 • betere resultaten behalen en meer succes hebben.

 

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis