Over ons

Wij willen mensen helpen het beste uit zichzelf, het leven en het werk te halen en op zoek te gaan naar de grens van wat mogelijk is.

Onze visie: Je kunt zoveel meer dan je denkt!

Zie hier het team van Innerland.

Onze aanpak, opleidingen en trainingen

Onze aanpak zorgt ervoor dat mensen in korte tijd grote stappen zetten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en inzichten opdoen die ze blijvend verder helpen.
Dit doen wij door gebruik te maken van De Doorbraakmethode. Een methode die we hebben ontwikkeld op basis van onderzoek en onze ervaring met hoe mensen kunnen veranderen. Ook maken wij gebruik van bewezen inzichten van onder meer NLP, transactionele analyse en systemisch werken. Onze aanpak is toepasbaar en inspirerend, en het belangrijkste: het brengt je verder.

Ben jij klaar om je verder te ontwikkelen?
Je kunt deelnemen aan een 5-daags ontwikkelprogramma Versterk je persoonlijke kracht.

Je kunt je ook ontwikkelen tot professioneel coach en de opleiding Coachen van gedragsverandering volgen.

Daarnaast verzorgen wij voor organisaties maatwerkprogramma’s rondom de thema’s: effectiever communiceren, leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling. Je kunt denken aan Team met ambitie: Voor teams en teamleden die met meer plezier, motivatie, ambitie en succes willen samenwerken.

Wil je meer energie krijgen van je werk en weten wat je meer kan? Loopbaancoaching: Interessant voor iedereen die vragen heeft als: Wil ik ander werk? Welk werk past bij mij? En: Hoe kom ik aan ander werk? Werkende 45-plusser en ZZP-ers kunnen we zelfs gratis helpen.

Wil je meer weten over onze opleidingen en trainingen, kennismaken met onze aanpak en onze trainers? Meld je dan aan voor één van onze oriëntatieavond.

Voordelen voor werkgevers

Veel organisaties, bedrijven en ondernemers kiezen ervoor om zichzelf, hun leidinggevenden, teams en medewerkers bij Innerland te laten opleiden. Of het nu gaat om samenwerking, leidinggeven en coachen, klantcontact, ondernemerschap, of draagvlak krijgen voor ideeën: Medewerkers die goed in hun vel zitten, effectief communiceren met zichzelf en anderen, en zichzelf ontwikkelen, zijn belangrijke sleutels voor succes! Dat zijn precies de doelen waar wij ons in onze programma’s op richten.

Door deelname aan een Innerlandprogramma maken deelnemers een persoonlijke groei door, bijvoorbeeld doordat zij:

 • hun persoonlijke kracht en talenten meer benutten.
 • een effectievere manier van denken en doen hebben eigen gemaakt.
 • meer inzicht in zichzelf en anderen hebben en anderen beter begrijpen.
 • beter communiceren en samenwerken met anderen.
 • mensen op een dieper niveau raken, verbinden en verder brengen.
 • meer overtuigingskracht en impact hebben.
 • anderen effectiever beïnvloeden.
 • meer initiatief, actie en lef tonen.
 • meer de regie nemen over hun leven, werk en loopbaan.
 • meer innerlijke rust en zelfvertrouwen ervaren.
 • betere resultaten behalen en meer succes hebben.

 

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis