Ethiek en klachtenprocedure

Ethiek en Kwaliteit: Innerland is lid van de Ethische Kring voor Trainers, Adviseurs, Coaches en Therapeuten (EK-TACT). De doelstelling van de Ethische Kring is het bevorderen van ethisch verantwoord werken en stimuleren van professionele kwaliteit.

De Ethische Kring bestaat uit ruim 150 professionals op het gebied van coaching, training en begeleidingswerk die een ethische code hebben vastgelegd. Innerland werkt op basis van deze code.

Daarnaast neemt Innerland deel aan het NTI NLP gilde. Deelname hieraan helpt ons in onze focus om constant gericht te zijn op het leveren van kwaliteit en verdere professionalisering.
Ook zijn we geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). In dit register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs. Hierdoor kunnen we onze trainingen vrijgesteld van btw aanbieden.

De medewerkers, coaches en trainers van Innerland doen hun uiterste best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch zou het kunnen gebeuren dat je ergens niet tevreden over bent of dat je een klacht hebt.

Heb je een klacht of ben je niet tevreden over ons?

Afdeling klantsupport
Je kunt dan in eerste instantie onze afdeling klantsupport telefonisch (0800 – 999 79 99) of schriftelijk benaderen (info@innerland.nl). Zij zullen je klacht in behandeling nemen, vertrouwelijk behandelen en in ieder geval binnen 2 weken schriftelijk reageren. De medewerkers en betrokkenen van Innerland zullen hun uiterste best doen om de klacht gezamenlijk en in elk geval binnen 4 weken op te lossen. Mocht dit niet gelukt zijn, dan zullen we je daarvan binnen deze periode op de hoogte stellen en daarbij een indicatie geven wanneer uitsluitsel kan worden gegeven.

Klachten zullen worden geregistreerd en voor de duur van 2 jaar worden bewaard.

NTI NLP Gilde
Wanneer we toch onverhoopt een mogelijk geschil niet gezamenlijk opgelost krijgen, dan verwijzen we je naar de geschillenprocedure van het NTI NLP Gilde waar Innerland bij aangesloten is. Het NTI NLP Gilde heeft een onafhankelijke, professionele geschillenprocedure voor haar leden en zij zullen ook jouw belangen behartigen. Mocht hiervan gebruik gemaakt worden, is de uitspraak bindend voor Innerland en zal Innerland in lijn hiermee handelen.

De geschillenprocedure van het NTI NLP Gilde kun je hieronder in pdf formaat downloaden. Geschillenprocedure_NTI_NLP

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis