Supervisie

Op deze dagen ontvangen de deelnemers supervisie naar aanleiding van de vragen die hun werk met zich meebrengt.

De dagen beginnen met een ronde waarbij iedere deelnemer zijn vraag of vragen benoemt. Deze vragen kunnen werkvragen zijn of vragen die voor de deelnemer persoonlijk spelen. Het kunnen vragen zijn met een praktische of theoretische inslag. De supervisor verkent de vragen met de deelnemer en stelt vervolgens een plan van aanpak op voor de dag.

Met wisselende werkvormen wordt iedere deelnemer aan het werk gezet. Je bent gedurende de hele dag aan het werk, ook wanneer je eigen vraag niet aan de orde is. Supervisie is leren met elkaar, leren door elkaar en leren van elkaar. Steeds wordt het werk dat de supervisor doet ook professioneel nabesproken. Bij deze nabespreking is niet de cliënt aan de orde. De professionele nabespreking is gericht op het werk van de supervisor. Zijn aanpak wordt onder de loep genomen door middel van een professionele en ethische reflectie van de deelnemers.

Deze supervisie dagen zijn een rijke bijdrage om de eigen professionele ontwikkeling te stimuleren.

Werkvormen

Supervisie wordt afgewisseld met veel oefenwerk. Het oefenwerk is zeer gevarieerd. De manier van werken is speels, intens en respectvol.

Voor wie

Doelgroep

De supervisiedagen staan open voor mensen die bij ons een training of opleiding heeft gevolgd en mensen die een vergelijkbare vooropleiding hebben genoten.De supervisie vraagt de bereidheid om met jezelf aan de slag te gaan.

Minimaal 8, maximaal 15 deelnemers.

[/toggle]

Waar en wanneer

locatie

Landgoed Duin en Bosch
Oude Parklaan 111
Castricum

Kijk op www.innerland.nl/training-agenda voor de mogelijke data waarop je mee kan doen met een supervisiedag.

prijs en werktijden

Deelnamekosten

De supervisie dagen kosten € 250,- (excl. 21% btw). Dit bedrag is inclusief verblijfkosten en catering.

Werktijden

De werktijden zijn van 09.30 tot 20.00 uur.

Opleidingsbudget werkgever

Veel organisaties investeren in hun mensen. Je kunt ook informeren bij je werkgever of er een opleidingsbudget beschikbaar is. Voor een werkgever valt deze investering onder personeelskosten en zijn daarom aftrekbaar.

Begeleider

Begeleider(s)

De supervisie wordt verzorgd door Tom Twisk en/of Michel Jonker. Tom en Michel zijn zeer ervaren trainers die jou graag begeleiden tijdens de supervisie waarbij jouw leerbehoefte centraal staat.

Voor meer informatie over de trainers zie www.innerland.nl/ons-team.

Geïnteresseerd?

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis