NLP Essentials

Maak nu gebruik van het STAP-budget van €1.000,-. Je kunt deze 3-daagse training daardoor geheel gratis volgen!

In dit programma ervaar je de kracht van NLP en maak je stappen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een verzameling van technieken en uitgangspunten die gebruikt wordt voor persoonlijke ontwikkeling. Met NLP ga je aan de slag met je zintuigen, gedachten en gevoelens en het beïnvloeden hiervan. Door NLP leer je ervaringen en gebeurtenissen op een andere manier te bekijken. Daardoor ga je er ook anders mee om en krijg je een structureel andere, effectievere kijk op dingen. In dit programma word je je bewust van je patronen en overtuigingen en krijg je handvatten om minder effectieve patronen en overtuigingen te veranderen. Hierdoor krijg je op het werk en in het dagelijks leven meer keuzevrijheid en blijken moeilijk haalbare doelen opeens realiseerbaar.

Iets voor jou? Doe dan mee met onze 3-daagse NLP Essentials. Deze training is te volgen met STAP-budget.

Voor wie

Doelgroep

Het trainingsprogramma is zinvol als je je in één of meerdere situaties/behoeften herkent:

 • Je wilt je zelfvertrouwen vergroten.
 • Je wilt meer innerlijke rust, plezier en/of succes ervaren.
 • Je wilt meer initiatief of lef hebben en meer het voortouw nemen.
 • Je wilt assertiever worden en effectiever je grenzen leren bewaken.
 • Je wilt je overtuigingskracht vergroten en je impact op je omgeving vergroten.
 • Je wilt meer regie gaan nemen in je werk, loopbaan en/of leven.
 • Je wilt je mensenkennis vergroten en jezelf en anderen beter begrijpen.
 • Je wilt je relaties met anderen verbeteren.
 • Je wilt meer inzicht in hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Aanvangsniveau

Het is bij deze training niet nodig om een eventuele vooropleiding te hebben.

Wat bereik je met dit programma

Resultaat

Door deelname aan dit programma maak je een persoonlijke groei door, bijvoorbeeld doordat je:

 • effectiever denkt en doet.
 • jezelf en anderen beter begrijpt.
 • beter communiceert met anderen.
 • meer overtuigingskracht en impact hebt.
 • meer initiatief, actie en lef toont.
 • meer rust, plezier, succes en zelfvertrouwen ervaart.

Opzet, Onderwerpen en aanpak

Opzet Programma

De 3-daagse bestaat uit 2 aaneengesloten dagen en een 3e dag. Tussen dag 2 en 3 zit circa 4 weken, zodat je het geleerde direct in de dagelijkse praktijk kan toepassen. De trainingsdagen starten om 09.30 uur en eindigen om 17.00 uur.

Aanpak

Tijdens dit programma doen we oefeningen met verschillende NLP-theorieën en technieken die je kunt gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen. Daarbij krijg je gerichte tips en feedback die je direct op het werk en in je dagelijks leven kunt gebruiken. Je wordt begeleid door een gecertificeerd NLP Master Trainer met ruime trainingservaring.

Onderwerpen

Een overzicht van de onderwerpen die onder meer aan bod komen:

 • De basisprincipes van NLP
 • Persoonlijke waarden
 • De kracht van overtuigingen
 • Verbeteren van relaties
 • Vergroten van je impact met NLP strategieën
 • Effectief gebruikmaken van taal
 • Succesvol werken aan je ontwikkeldoelen

Studiemateriaal

Studiemateriaal

Op de eerste dag van het programma krijg je het werkboek uitgereikt. Je hoeft geen extra studiemateriaal aan te schaffen.

Certificaat

Certificaat

Na afronding van de opleiding ontvang je het Innerland-certificaat: NLP Essentials.

Waar en wanneer

locaties

De Vijverzaal of Duinzaal
Landgoed Duin en Bosch
Oude Parklaan 111
Castricum

Het is mogelijk op of dichtbij de locatie te overnachten, zie ‘prijs’.

Kijk voor de data naar de agenda

prijs

Deelnamekosten

Wij bieden je deze opleiding aan voor € 1.000,- Dit bedrag is vrijgesteld van btw.

Dit bedrag is inclusief werkboek, deelnemersmaterialen en arrangementskosten (3 maal lunchbuffet, zaalkosten, thee en koffie).

Je kunt indien gewenst ook een tussenovernachting nemen zodat je in alle rust kan deelnemen aan het programma. Wij hebben goede ervaring met twee nabijgelegen hotels (boeken kan via de link of telefonisch). Onze aanraders zijn:

 • Huize Koningsbosch tel. 0251 860 385, rond de € 125,- per nacht voor een luxe kamer, incl.ontbijt
 • Hotel Fase Fier tel. 0251 652 204, rond de € 77,- per nacht voor een comfortkamer, incl.ontbijt

Vraag €1000,- STAP-budget aan

Het is mogelijk deze training kosteloos te volgen met STAP-budget.

Klik op de link voor meer informatie en om je hiervoor aan te melden. Na ontvangst van je vrijblijvende aanmelding zorgen wij ervoor dat je tijdig een STAP-aanmeldingsbewijs ontvangt. Deze heb je nodig om het STAP-budget aan te vragen bij het UWV. We voegen in de mail ook een helder stappenplan toe zodat je weet hoe je STAP gemakkelijk kunt aanvragen. Uiteraard kun je ook eerst nog even contact met ons opnemen.

Een aanmelding is geheel vrijblijvend. Mocht je geen STAP-budget toegekend krijgen? Dan komt je aanmelding te vervallen. Wil je toch meedoen? Dan kun je ons aangeven dat je de training zelf wil bekostigen of vergoed krijgt van je werkgever.

Opleidingsbudget werkgever

Veel organisaties investeren in hun mensen. Je kunt ook informeren bij je werkgever of er voor je ontwikkelbehoefte een opleidingsbudget beschikbaar is. Voor een werkgever valt deze investering onder personeelskosten en zijn daarom ook aftrekbaar.

Trainer

Trainer(s)

De training wordt uitgevoerd door Tom Twisk en/of Ryan Karhof en/of Michel Jonker en/of Michel Jonker (afhankelijk van de startdatum en groepsgrootte).

De 10 beloftes van INNERLAND

 1. Persoonlijke groei en blijvende gedragsverandering als resultaat. Wij helpen je om blijvend effectiever te gaan denken en doen en stappen te zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Geen trucs of tijdelijke oplossingen.
 2. Ervaren, leren en groeien staat centraal. In een INNERLAND programma ga je ter plekke aan de slag met die zaken waar het bij jou echt om gaat en doe je die inzichten en ervaringen op die je verder helpen in je ontwikkeling. Geen standaard trainingsprogramma’s dus.
 3. Focus op ontwikkeldoelen. Bij de start van een programma helpen we je om je ontwikkeldoel(en) in kaart te brengen. Op welk gebied wil je je meer ontwikkelen? Welke talenten wil je meer benutten? In het programma focussen we ons continu op het bereiken van je ontwikkeldoelen.
 4. Focus op vergroten persoonlijk leiderschap. Wij helpen je om effectiever leiding te geven aan jezelf, je talenten en persoonlijke kracht meer te benutten en meer de regie te nemen over je eigen ontwikkeling.
 5. Hoge tevredenheid. Onze belofte is dat je na afloop van het programma tevreden bent over de stappen die je gezet hebt in het bereiken van je ontwikkeldoelen. Ben je niet tevreden? Dan helpen we je verder tot je 100% tevreden bent!
 6. Beste methodieken en inzichten. In onze programma’s maken wij gebruik van de Doorbraakmethode, een effectieve en unieke methode gericht op jezelf van binnenuit versterken met als resultaat groei en blijvende gedragsverandering. Wij maken ook gebruik van bewezen methodieken en inzichten van Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Persoonlijkheidsstructuren (PS) en Systemisch Werken (SW) (familie- en organisatieopstellingen).
 7. Helder, toepasbaar en inspirerend. Wij hanteren een beproefde en energieke aanpak die goed aansluit bij de dagelijkse praktijk. Niet zweverig dus.
 8. Veilig en ontspannen. INNERLAND trainers creëren een setting waarin je jezelf toestaat naar jezelf te kijken, nieuwe ervaringen op te doen, te zeggen wat je werkelijk vindt en plezier te hebben. Zaken worden op een open en respectvolle wijze bespreekbaar gemaakt.
 9. Kleine groepen. Door kleine groepen kunnen we veel persoonlijke aandacht geven en ons continu focussen op het bereiken van je ontwikkeldoelen.
 10. Voordelen voor werkgevers. Veel organisaties, bedrijven en ondernemers kiezen ervoor om zichzelf, hun leidinggevenden, teams en medewerkers bij INNERLAND te laten opleiden. Of het nu gaat om samenwerking, leidinggeven en coachen, klantcontact, ondernemerschap, of draagvlak krijgen voor ideeën: Medewerkers die goed in hun vel zitten, effectief communiceren met zichzelf en anderen, en zichzelf ontwikkelen, zijn belangrijke sleutels voor succes! Dat zijn precies de doelen waar wij ons in onze programma’s op richten.

Je kunt indien gewenst ook een tussenovernachting nemen zodat je in alle rust kan deelnemen aan het programma. Wij hebben goede afspraken met twee nabijgelegen hotels.

Geïnteresseerd?


Open brochure aanvraag

Wij respecteren jouw privacy en zullen je e-mailadres uitsluitend gebruiken voor het toezenden van onze mail.

Een moment geduld aub.

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis