SLIM-regeling: Leiderschapsontwikkeling en Loopbaancoaching nu grotendeels vergoed

Wil je als bedrijf (nog meer) investeren in de ontwikkeling van je mensen? Ben je mkb-ondernemer of heb je een grootbedrijf in de horeca of recreatie? Dan hebben we goed nieuws voor je!

In 2020 kunnen we leiderschapsprogramma’s en loopbaancoaching in je mkb-bedrijf (tot 50 mensen met een jaaromzet van maximaal €10 miljoen) opstarten die voor 80% vergoed worden via een subsidie (SLIM-regeling).
Er is een subsidie van 60% mogelijk voor grotere mkb-bedrijven (50 tot 250 personen met een jaaromzet van maximaal €50 miljoen).
En er is ook een subsidie van 60% mogelijk voor grootbedrijven in de horeca of recreatie (met meer dan 250 mensen en een jaaromzet van meer dan €50 miljoen).

De subsidie voor mkb is maximaal €24.999 (voor landbouwbedrijven €20.000).
De subsidie voor grootbedrijven horeca en recreatie is maximaal: €200.000,-.
De subsidie voor een samenwerkingsverband van mkb-ondernemingen is maximaal: €500.000.
De subsidieaanvraag is minimaal €5.000,-.

Deze informatie is gebaseerd op de SLIM-regeling zoals deze 24 december 2019 gepubliceerd is in de Staatscourant van het Koninkrijk der Nederlanden.

Let op: de subsidieaanvraag van mkb-bedrijven kunnen in maart 2020 ingediend worden!

Dit betekent dat we snel met je om tafel willen om te bespreken wat we jouw mensen kunnen bieden om zichzelf en je organisatie verder te ontwikkelen, en om te zorgen dat je op tijd een voorstel van ons krijgt, zodat je je subsidieaanvraag in maart kunt indienen.

N.B.: De subsidieaanvragen voor grootbedrijven horeca en recreatie en samenwerkingsverbanden kunnen in april en juni 2020 ingediend worden. Ook hierover gaan we graag al op korte termijn de gesprekken aan.

Wil je je in 2020 gaan richten op het stimuleren van leren en ontwikkelen in je bedrijf?

De vragen die je kunt hebben waarvoor je deze subsidie kunt benutten:

  • Wil je aandacht geven aan het invoeren van periodieke ontwikkel-/coachinggesprekken tussen leidinggevenden en medewerkers?
  • Wil je met leiderschapsontwikkeling en coaching aan de slag en je leidinggevenden trainen in het voeren van effectieve ontwikkel-/coachinggesprekken met medewerkers?
  • Wil je in je organisatie een effectieve coachingmethode introduceren, zoals onze doorbraakmethode, gericht op duurzame gedragsverandering?
  • Wil je medewerkers loopbaancoaching aanbieden?
  • Wil je voor je medewerkers een ontwikkelplan of opleidingsplan gericht op de doelen van de medewerker én de organisatie?

Wat Innerland kan betekenen!

  • We denken graag met je mee over passende en aansprekende activiteiten die jouw bedrijf en medewerkers verder brengen en waarbij je deze subsidie kunt benutten.
  • We helpen je uiteraard met de subsidieaanvraag zodat de kans zeer groot is dat de subsidie wordt toegekend.
  • En het belangrijkste: Wij helpen je met leren en ontwikkelen verder vormgeven in je organisatie!

Wil je de mogelijkheden bespreken hoe we leren en ontwikkelen in jouw bedrijf verder vorm kunnen geven en daarbij gebruik maken van deze subsidie? Neem contact met ons op en/of vul het contactformulier in. Wij denken graag met je mee.

Een moment geduld aub.


Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis