Thomas van Splunteren, nieuwe partner van Innerland, stelt zich voor en nodigt je uit

Afgelopen jaar heb ik me aangesloten als partner bij Innerland. De bijzondere ervaringen die ik afgelopen periode in onze ontwikkelprogramma’s en trainingen heb opgedaan, hebben me zeer geïnspireerd. Ik heb niet alleen deelnemers zien groeien, maar ook mezelf als trainer, coach en als mens. Omdat ik die groei iedereen gun, nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan één van onze programma’s of workshops.

Mijn achtergrond en drijfveren
Ik ben opgegroeid in een gezin van zes kinderen. Omdat mijn vader en moeder beiden werkten was het belangrijk om elkaar te helpen en ervoor elkaar te zijn wanneer nodig. De behoefte om mensen te helpen en te stimuleren zichzelf te ontwikkelen heb ik nog steeds.
Ik heb van huis uit meegekregen om daarbij vooral ‘gewoon jezelf’ te zijn. Door deze bril en vanuit de waarde ‘echtheid’ kijk ik ook de wereld in. Na mijn middelbare school ben ik gaan werken en in de avond studeerde ik. In mijn loondiensttijd en zeker ook in mijn tijd als zelfstandig ondernemer zag ik echter dat het helemaal niet zo makkelijk is om jezelf te zijn of te blijven. Dit ervoer ik niet alleen zelf, maar zag ik ook bij anderen.

Met deze verwondering in mijn achterhoofd besloot ik een paar jaar geleden om mijn passie te volgen: anderen inspireren zich te ontwikkelen en vanuit hun authenticiteit en kracht te handelen.

‘Ik geloof dat mensen die vanuit hun passie en kracht handelen en zich blijvend ontwikkelen, meer energie en plezier hebben in hun leven en bovendien succesvoller zijn.’

Wat ik graag doe
Coaching, leidinggeven en aansturen behoren tot mijn dagelijks pakket van werkzaamheden. Mijn nieuwsgierigheid, resultaatgerichtheid en observatievermogen maken mij tot een capabele coach, trainer en gesprekspartner.

Tijdens onze programma’s creëer ik beweging. Ik nodig je uit het beste uit jezelf te halen en spoor je aan je leerdoelen te verwezenlijken. Hierbij streven we naar een situatie waarin je zonder beperkingen kan denken en handelen. Hierdoor ontstaat ruimte voor het vrijmaken van je kwaliteiten en het volledig benutten van je potentieel.

Ook ondernemers en teams begeleid ik graag. Om te groeien als organisatie of team is ontwikkeling van de mensen van belang. Hoe geef jij als ondernemer of leidinggevende vorm aan eigenaarschap en resultaatverantwoordelijkheid van je mensen zodat zij actiever worden in meedenken en handelen? Samen zorgen we ervoor dat teamleden meer naar elkaar gaan luisteren en elkaar gaan versterken.

Kunnen mensen blijvend veranderen? En zo ja, hoe kun je dit proces dan zo goed mogelijk ondersteunen? Om daar meer zicht op te krijgen ben ik me gaan verdiepen in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse en gedragsverandering van mensen. Het is nu mijn persoonlijke missie om de inzichten die ik heb gekregen en die mij en anderen in mijn omgeving hebben geholpen om verder te komen, ook aan anderen over te brengen.

Wat me trots maakt en me raakt
Ik ben trots als het gelukt is en deelnemers echt stappen maken, hun doelen behalen en zich blijvend ontwikkelen. Doelen kunnen liggen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, communicatie, samenwerken, teamontwikkeling of het vergroten van het ondernemerschap. Bij Innerland laten we deelnemers ter plekke die inzichten en ervaringen opdoen die hen verder helpen in hun ontwikkeling en bij het daadwerkelijk realiseren van hun persoonlijke doelen. Onze Doorbraakmethode helpt hen daarbij. Deelnemers leren en ervaren door te doen en successen te boeken. We werken in kleine groepen, in een veilige en ontspannen omgeving. Bij ons mag er gelachen worden en zie ik dat deelnemers regelmatig zijn geroerd.
Dan hebben we iets geraakt. Ik weet dan dat we op de goede weg zijn naar persoonlijke groei en blijvende gedragsverandering. Dat zijn vaak ook de momenten dat deelnemers het lef en de moed hebben om echt stappen te zetten. Stappen die soms jarenlang als lastig werden ervaren, worden opeens met overtuiging gezet. Op die momenten word ik persoonlijk geraakt en ben ik dankbaar dat ik mijn passie kan en mag volgen!

Als je vooruit wil, moet je weten wat je tegenhoudt
Wil je ook vanuit je passie en kracht handelen? Wil je geïnspireerd worden of ben je nieuwsgierig naar hoe ik werk? Wil je ondersteuning bij het in kaart brengen van jouw doelen? Ik help je hier graag mee en ik heet je van harte welkom in onze programma’s of één van onze gratis workshops (zie hier onze agenda)! Drink je liever een kop koffie? Neem gerust contact met me op (06 53 261 743) dan plannen we een afspraak.

Vriendelijke groeten, Thomas van Splunteren

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis