Thomas van Splunteren

Mensen die vanuit hun passie en kracht handelen, hebben meer energie en plezier in hun leven en zijn bovendien succesvoller. Vanuit dit uitgangspunt help ik organisaties, teams en individuen zich verder te ontwikkelen en hun potentieel te benutten.

Sinds 2018 ben ik partner & trainer van Innerland. In deze rollen richt ik mij op het adviseren van klantorganisaties bij verandertrajecten, het verzorgen van ontwikkeltrajecten gericht op leiderschaps- en teamontwikkeling en het vergroten van ondernemerschap. Ook verzorg ik (delen van) open inschrijvingsprogramma’s van Innerland zoals in onze 2-jarige opleiding.

Mijn 20 jaar ervaring als ondernemer, adviseur en als coachend leidinggevende van diverse franchisevestigingen helpen mij bij het zijn van een stevige gesprekspartner op het gebied van ontwikkeling van organisaties, teams en individuen. Mijn ruime ervaring met het begeleiden van groepen en individuen en de door mij gevolgde opleidingen op het terrein van ondernemerschap, leiderschap, coaching en psychologie zijn ook ondersteunend bij mijn werk.

Wat mij kenmerkt is mijn passie, humor, mijn onderzoekende basishouding en een kritische kijk op zaken. Geloven in jezelf, luisteren naar jezelf en anderen, en ook leren van anderen, zijn voor mij belangrijke thema’s. Mijn enthousiasme en de inzichten die ik breng, inspireren en raken de ander. Graag bied ik ondersteuning om individuen en teams verder te brengen.

Wil je ook vanuit je passie en kracht handelen? Wil je geïnspireerd worden en wil je ondersteuning bij het in kaart brengen van jouw doelen? Wil je stappen zetten op het gebied van persoonlijke of professionele ontwikkeling, of leiderschaps- of teamontwikkeling? Ik heet je van harte welkom in onze programma’s of workshops (zie hier ons aanbod). Drink je liever een kop koffie of thee? Neem gerust contact met me op (06-53 261 743) dan plannen we een afspraak.

Vriendelijke groeten, Thomas van Splunteren

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis