Voor HR(D) en L&D managers/adviseurs

Als manager/adviseur opleidingen of HR-professional wil je medewerkers faciliteren bij hun ontwikkeling op een wijze die daadwerkelijk en maximaal bijdraagt aan effectiever gedrag, meer werkplezier en betere resultaten.

Een vraag die ons vaak wordt gesteld is: ‘Kunnen mensen wel écht veranderen?’ Met andere woorden: Kunnen mensen hun diepgewortelde denk- en gedragspatronen die leiden tot minder effectief gedrag wel veranderen en zich een meer effectieve manier van denken en doen eigen maken?
 Bijvoorbeeld: Kan iemand die weinig zelfvertrouwen heeft tot een positiever zelfbeeld komen en meer durf en initiatief laten zien? Kan een persoon die vooral gericht is op rekening houden met de belangen van anderen wel grenzen leren stellen? Kan een leidinggevende die tot nu toe een sturende manier van leidinggeven heeft laten zien zich een meer inspirerende stijl van leidinggeven eigen maken?

En als dat kan: ‘Hoe kunnen ontwikkelprogramma’s bijdragen aan blijvende gedragsverandering en het bereiken van ontwikkeldoelen?’.

Velen denken dat echt en blijvend veranderen niet kan en hebben hier weinig positieve ervaringen mee. Echt veranderen is zeker niet altijd gemakkelijk. Onze ervaring is: Echt en blijvend veranderen kan mét de juiste aanpak en begeleiding! De methode die wij hebben ontwikkeld en al jaren met succes hanteren in onze ontwikkelprogramma’s heet De Doorbraakmethode. De methode bestaat uit vijf stappen en leidt tot blijvende gedragsverandering en structureel effectiever denken en doen.

Mocht je als HR(D) of L&D manager/adviseur op zoek zijn naar programma-aanbod met impact en een hoog rendement, gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, of leiderschaps- of teamontwikkeling, dan komen wij graag met je in contact om je wensen en behoeften te bespreken.

Voor individuele ontwikkelvragen verwijzen wij graag naar ons programma-aanbod. Deze programma’s kunnen wij ook incompany en op maat voor een organisatie verzorgen.

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis