Claudia den Heijer, coach en loopbaancoach van Innerland

Mijn naam is Claudia den Heijer en ik ben partner van Innerland en al ruim 15 jaar met veel plezier werkzaam als coach en loopbaancoach. Mijn studies op het gebied van sociale wetenschappen (Pedagogiek, Onderwijskunde) en coaching/loopbaanbegeleiding sluiten hier goed bij aan. Een aantal jaar geleden heb ik het boek ‘Sturen op eigen ontwikkeling en loopbaan’ geschreven. Ook heb ik vele (loopbaan)coaches mogen opleiden in het vak en heb ik ervaring als assessmentpsycholoog, gedragstrainer en HR-consultant.

De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam als coach zowel in het bedrijfsleven als binnen de overheid. Door de jaren heen heb ik mensen mogen begeleiden in zeer uiteenlopende functies, bijvoorbeeld: secretaresses, leerkrachten, projectmanagers, leidinggevenden, accountmanagers, consultants, coaches, adviseurs, onderzoekers, ondernemers en nog veel meer.

Graag help ik mensen om effectiever te worden in hun werk en hier meer plezier in te beleven of stappen te zetten in hun loopbaan waar ze (weer) energie van krijgen en hun talenten op de veranderende arbeidsmarkt kunnen benutten. Heel gaaf vind ik het als ik echt wat heb kunnen betekenen voor anderen. En gelukkig gebeurt dat vaak! Wil je ook in gesprek over je loopbaan, werk, ontwikkeling of bedrijf? Meld je dan snel aan. Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis