Ga naar je Innerland

Let op: ook voor deze training kan je gebruik maken van het STAP-budget van €1.000,- Hierdoor kun je zelfs gratis meedoen!

In dit programma …..

 

Iets voor jou? Doe dan mee met onze 3-daagse training Ga naar je INNERLAND. Deze training is te volgen met STAP-budget.

Voor wie

Doelgroep

Aanvangsniveau

Het is bij deze training niet nodig om een eventuele vooropleiding te hebben.

Wat bereik je met dit programma

Resultaat

Door deelname aan dit programma

Opzet, Onderwerpen en aanpak

Opzet Programma

De 3-daagse bestaat uit 2 aaneengesloten dagen en een 3e dag. Tussen dag 2 en 3 zit circa 4 weken, zodat je het geleerde direct in de dagelijkse praktijk kan toepassen. De trainingsdagen starten om 09.30 uur en eindigen om 17.00 uur.

Aanpak

Tijdens dit programma …

Onderwerpen

Een overzicht van de onderwerpen die onder meer aan bod komen:

Studiemateriaal

Studiemateriaal

Op de eerste dag van het programma krijg je het werkboek uitgereikt. Je hoeft geen extra studiemateriaal aan te schaffen.

Certificering

Certificering

Na afronding van de opleiding ontvang je het Innerland-certificaat: Ga naar je INNERLAND.

Waar en wanneer

locatie

De Vijverzaal
Landgoed Duin en Bosch
Oude Parklaan 111
Castricum

Het is mogelijk dichtbij de locatie te overnachten, zie ‘prijs’.

Data

  prijs

  Deelnamekosten

  Wij bieden je deze opleiding aan voor € 1.000,- Dit bedrag is vrijgesteld van btw.

  Dit bedrag is inclusief werkboek, deelnemersmaterialen en arrangementskosten (3 maal lunchbuffet, zaalkosten, thee en koffie).

  Je kunt indien gewenst ook een tussenovernachting nemen zodat je in alle rust kan deelnemen aan het programma. Wij hebben goede ervaring met twee nabijgelegen hotels (boeken kan via de link of telefonisch). Onze aanraders zijn:

  • Huize Koningsbosch tel. 0251 860 385, rond de € 125,- per nacht voor een luxe kamer, incl.ontbijt
  • Hotel Fase Fier tel. 0251 652 204, rond de € 77,- per nacht voor een comfortkamer, incl.ontbijt

  Vraag €1000,- STAP-budget aan

  Het is mogelijk deze training kosteloos te volgen met STAP-budget.

  Klik op de link voor meer informatie en om je hiervoor aan te melden. Na ontvangst van je vrijblijvende aanmelding zorgen wij ervoor dat je tijdig een STAP-aanmeldingsbewijs ontvangt. Deze heb je nodig om het STAP-budget aan te vragen bij het UWV. We voegen in de mail ook een helder stappenplan toe zodat je weet hoe je STAP gemakkelijk kunt aanvragen. Uiteraard kun je ook eerst nog even contact met ons opnemen.

  Een aanmelding is geheel vrijblijvend. Mocht je geen STAP-budget toegekend krijgen? Dan komt je aanmelding te vervallen. Wil je toch meedoen? Dan kun je ons aangeven dat je de training zelf wil bekostigen of vergoed krijgt van je werkgever.

  Opleidingsbudget werkgever

  Veel organisaties investeren in hun mensen. Je kunt ook informeren bij je werkgever of er voor je ontwikkelbehoefte een opleidingsbudget beschikbaar is. Voor een werkgever valt deze investering onder personeelskosten en zijn daarom ook aftrekbaar.

  Download via deze link de brochure met prijsinformatie en verdere informatie over het programma.

  Trainer

  Trainer(s)

  De training wordt uitgevoerd door Tom Twisk en/of Ryan Karhof en/of Thérèse Jansen (afhankelijk van de startdatum en groepsgrootte).

  De 10 beloftes van INNERLAND

  1. Persoonlijke groei en blijvende gedragsverandering als resultaat. Wij helpen je om blijvend effectiever te gaan denken en doen en stappen te zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Geen trucs of tijdelijke oplossingen.
  2. Ervaren, leren en groeien staat centraal. In een INNERLAND programma ga je ter plekke aan de slag met die zaken waar het bij jou echt om gaat en doe je die inzichten en ervaringen op die je verder helpen in je ontwikkeling. Geen standaard trainingsprogramma’s dus.
  3. Focus op ontwikkeldoelen. Bij de start van een programma helpen we je om je ontwikkeldoel(en) in kaart te brengen. Op welk gebied wil je je meer ontwikkelen? Welke talenten wil je meer benutten? In het programma focussen we ons continu op het bereiken van je ontwikkeldoelen.
  4. Focus op vergroten persoonlijk leiderschap. Wij helpen je om effectiever leiding te geven aan jezelf, je talenten en persoonlijke kracht meer te benutten en meer de regie te nemen over je eigen ontwikkeling.
  5. Hoge tevredenheid. Onze belofte is dat je na afloop van het programma tevreden bent over de stappen die je gezet hebt in het bereiken van je ontwikkeldoelen. Ben je niet tevreden? Dan helpen we je verder tot je 100% tevreden bent!
  6. Beste methodieken en inzichten. In onze programma’s maken wij gebruik van de Doorbraakmethode, een effectieve en unieke methode gericht op jezelf van binnenuit versterken met als resultaat groei en blijvende gedragsverandering. Wij maken ook gebruik van bewezen methodieken en inzichten van Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Persoonlijkheidsstructuren (PS) en Systemisch Werken (SW) (familie- en organisatieopstellingen).
  7. Helder, toepasbaar en inspirerend. Wij hanteren een beproefde en energieke aanpak die goed aansluit bij de dagelijkse praktijk. Niet zweverig dus.
  8. Veilig en ontspannen. INNERLAND trainers creëren een setting waarin je jezelf toestaat naar jezelf te kijken, nieuwe ervaringen op te doen, te zeggen wat je werkelijk vindt en plezier te hebben. Zaken worden op een open en respectvolle wijze bespreekbaar gemaakt.
  9. Kleine groepen. Door kleine groepen kunnen we veel persoonlijke aandacht geven en ons continu focussen op het bereiken van je ontwikkeldoelen.
  10. Voordelen voor werkgevers. Veel organisaties, bedrijven en ondernemers kiezen ervoor om zichzelf, hun leidinggevenden, teams en medewerkers bij INNERLAND te laten opleiden. Of het nu gaat om samenwerking, leidinggeven en coachen, klantcontact, ondernemerschap, of draagvlak krijgen voor ideeën: Medewerkers die goed in hun vel zitten, effectief communiceren met zichzelf en anderen, en zichzelf ontwikkelen, zijn belangrijke sleutels voor succes! Dat zijn precies de doelen waar wij ons in onze programma’s op richten.

  Je kunt indien gewenst ook een tussenovernachting nemen zodat je in alle rust kan deelnemen aan het programma. Wij hebben goede afspraken met twee nabijgelegen hotels.

  Geïnteresseerd?

  Heb je interesse in dit programma, dan kun je kiezen uit de volgende opties:


  Open brochure aanvraag

  Wij respecteren jouw privacy en zullen je e-mailadres uitsluitend gebruiken voor het toezenden van onze mail.

  Een moment geduld aub.

  Ik ben effectiever gaan denken en doen

  'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

  Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

  Innerland raakt het hart

  'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

  Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

  Theorie toegepast in de praktijk

  'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

  Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

  Trainingen voor blijvende gedragsverandering

  'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

  Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

  Inspiratie

  Inspiratievideo

  Het Innerland Huis