Individuele deelnemers aan het woord

Hans Hensbergen

5 dagen het programma ‘Versterk je persoonlijk kracht’ bij Innerland gevolgd. In een korte tijd zeer intensief met mijn leerdoelen aan de slag gegaan. De trainer gaf op een inspirerende en deskundige wijze de juiste begeleiding. Hij weet precies wanneer hij moet inzoomen en wanneer je zelf aan de slag moet. Perfect programma waar ik enorm veel van geleerd heb. Afwisselend, inspirerend met een groot effect naar persoonlijke leerdoelen.

Esther Van Der Born

Ik heb onlangs een 5-daagse training ‘Persoonlijk Leiderschap’ bij Innerland gevolgd. De trainer bleek zeer gedreven en enthousiast. Hij zorgde ervoor dat de groep snel vertrouwd was met elkaar en wist hierdoor snel resultaat te boeken.

Robbert Ausems

Tom Twisk, trainer van Innerland, is echt extreem goed. Ik heb al veel trainingen gevolgd dus ik heb wel wat gezien maar hij is van een heel ander kaliber!

Bram Duits

De training is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’. Daardoor heb ik veel over mezelf en anderen geleerd. De praktische manier van werken en het snel tot de kern komen, maakt deze training heel nuttig. De professionele aanpak is in alles aanwezig. Dat stimuleert mij om mijn professionaliteit te vergroten.

Inge Drost

De naam Innerland wordt meer dan waar gemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Pas en uitsluitend daardoor zijn voor mij bekende managementmodellen en kennis getransformeerd tot persoonlijke eigenschappen. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.

Bernard Wijtmans

De theorie die ik in eerdere trainingen tot mij had genomen, was heel leerzaam en toch bleef het altijd een uitdaging om het werkelijk toe te passen in de praktijk. Het Innerland trainingsprogramma is de eerste training die ik heb gevolgd, dat mij daadwerkelijk heeft laat ervaren wat de theorie vertelt. Tijdens dit programma heb ik de mooiste stappen kunnen nemen in mijn leven tot nu toe. Ik wil jullie daarvoor hartelijk bedanken!

Tames Rietdijk

Op een keerpunt in mijn leven, zowel zakelijk als privé, heb ik de training ‘Persoonlijk Leiderschap’ gevolgd. En precies op het juiste moment. Nu weet ik dat ik de persoon kan worden die ik uiteindelijk wil zijn, en hoe ik dat kan bereiken. Vol overtuiging, en vervuld van trots.

Ingrid Walrabenstein

Ik heb in mijn loopbaan tot nu toe veel trainingen gevolgd, nog nooit echter met deze impact en diepgang. Vanuit deze ervaring en het blijvend er aan werken verkrijg ik meer innerlijke rust, kracht en succes. De trainers zijn fantastische persoonlijkheden die de deelnemers op warme en kundige wijze op hun reis begeleiden. Enorm bedankt.

Edwin Witte

De training ‘Persoonlijk Leiderschap’ heeft op mij zeker een positief effect gehad. Ik heb een aantal ineffectieve gewoontepatronen doorbroken en dat heeft nu al positief effect op hoe ik handel zakelijk en privé. Hulde aan de trainers die echt werken vanuit kennis en ervaring.

Maurice Neuféglise

In gesprekken communiceert mijn lichaam mee… Nooit eerder heb ik zo sterk kunnen ervaren dat het vervelende onderbuik gevoel, tijdens ogenschijnlijke prettige gesprekken, duidt op onbalans tussen mij en mijn gesprekspartner. Met deze wetenschap heb ik inmiddels in gesprekken het onuitgesprokene bespreekbaar gemaakt. Pure winst als het gaat om jezelf zijn en professioneel willen werken. De trainers zijn in staat om je dit met weinig woorden zelf te laten ervaren en het zelf ervaren maakt discussies over ‘waar’ of ‘niet waar’ overbodig.

Marjolijn Lubbert

Tijdens de sessies een mooie verdiepingstocht gemaakt op het gebied van persoonlijk leiderschap. Tom Twisk, de trainer, heeft me door zijn zorgvuldige en professionele, maar zeker ook betrokken manier van werken, geholpen mijn eigen hindernissen te onderkennen en te werken aan en te oefenen met meer effectieve strategieën. Voor wie serieus aan zichzelf wil werken, kan ik Tom aanbevelen.

Rob Peters

Niet een standaardprogramma wat zo vaak voor je neus word afgedraaid, maar een persoonlijke, direct to the point benadering. Tom Twisk, de trainer, is in staat om uit zijn enorme bagage aan kennis juist die elementen in te zetten die op dat moment nodig zijn. Maar let op, je moet het wel zelf doen hè……

Sjors Heijnen

Tom ik wil je bedanken, je hebt een fijne persoonlijkheid waarmee je een sfeer creëert waarin je de juiste vragen stelt die mij bewust hebben gemaakt van de overtuigingen die mijn gedrag sturen. Samen met je eigen ervaring en theoretische onderbouwing heb ik naast een blijvende verandering een fantastische tijd gehad en een mooi contact overgehouden.

Maarten Blokzijl

Tom weet je met een paar vragen de weg te wijzen naar bewustwording en verbetering. Niet zweverig, to the point, onderbouwd en in een zeer prettige sfeer. Geen trucjes maar een mooie afwisseling tussen reflectie, theorie en oefening.

Edwin Abeln

Tom is een fantastische trainer. Hij kiest voor een hele creatieve benadering waardoor bij iedereen de persoonlijke ontwikkeling flink aangewakkerd wordt. De sessies waren altijd zeer nuttig en leerzaam en ik kan Tom van harte aanbevelen.

 

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis