Loopbaancoaching

Ben je 45-plus en heb je een baan of ben je ZZP’er? Dan hebben wij goed nieuws. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat je loopbaancoaching wordt vergoed! Lees hier meer. Behoor je niet tot deze doelgroep, lees dan hieronder verder.

Wil je een volgende loopbaanstap zetten die bij je past en waar je energie van krijgt? In de dagelijkse drukte komt het er soms niet van om echt stil te staan bij vragen als: ‘Wat wil ik nu echt?’, ‘Welk werk past nu echt bij mij?’ en toe te werken naar een volgende loopbaanstap.

In dit traject krijg je in een aantal individuele sessies helder wat je drijfveren en ambities zijn, waar jouw talenten en kwaliteiten liggen, wat je mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn en waar je het werk kunt vinden dat bij je past. Naast meer zelfinzicht kom je voor jezelf tot een concreet, aansprekend én haalbaar loopbaandoel. Daarna gaan we van dromen naar doen en ga je je richten op het realiseren van je loopbaandoel. Misschien heb je nog bepaalde opleidingen of werkervaring nodig om meer kans te maken op de arbeidsmarkt? Verder is er veel aandacht voor effectief gebruik van social media en netwerken. Een goede profilering op social media en het benutten van netwerkcontacten zijn belangrijke sleutels voor succes. We zetten hierbij ook graag ons eigen netwerk in. Natuurlijk geven we ook aandacht aan heldere en aansprekende motivatiebrieven met CV en een goede voorbereiding van je sollicitatiegesprekken.

In dit traject kun je vanuit Innerland begeleid worden door Claudia den Heijer, partner en loopbaancoach van Innerland. Claudia is de schrijver van het boek ‘Sturen op eigen ontwikkeling en loopbaan’ en zij heeft meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol begeleiden van mensen van werk naar werk binnen de overheid en het bedrijfsleven. Haar jarenlange ervaring met selectie- en ontwikkelassessments, het verzorgen van gedragsgerichte trainingen, en haar ervaring met marketing en communicatie komt hierbij ook goed van pas.

Afhankelijk van de behoefte en vraag, hebben we na de intake 3, 5 of 7 sessies nodig. Dan heb je helder welk werk je zoekt, waar je dat werk kunt vinden, hoe je je op effectieve manier kunt profileren op de arbeidsmarkt en je je gewenste functie kunt vinden. Ook kunnen we afspreken dat we het begeleidingstraject pas stoppen als jij je doel, het vinden leuk werk, hebt behaald.

Loopbaancoachingprogramma’s en tarieven:

Voor bedrijven:

Loopbaancoaching Basis
intake, 3 sessies: € 1.400,-

Loopbaancoaching Regulier
intake, 5 sessies: € 1.800,-

Loopbaancoaching Intensief
intake, 7 sessies: € 2.200,-

Loopbaancoaching Van Werk Naar Werk
nader af te spreken opbouw en tarief

Voor particulieren:

Loopbaancoaching Basis
intake, 3 sessies: € 1.000,-

Loopbaancoaching Regulier
intake, 5 sessies: € 1.400,-

Loopbaancoaching Intensief
intake, 7 sessies: € 1.800,-

De tarieven voor organisaties zijn exclusief btw en voor particulieren zijn deze vrijgesteld van btw.
De tarieven zijn inclusief locatiekosten, materiaalkosten, kosten voor eventuele vragenlijsten, afstemming/sessies per telefoon en mail, en optionele driegesprekken waarbij de leidinggevende aansluit aan het begin en ter afronding van een begeleidingstraject.
Gesprekken duren 60 tot 90 minuten en vinden twee- of driewekelijks plaats bij voorkeur in onze mooie gespreksruimte in Castricum.

Interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op of vul onderstaand contactformulier in. We plannen graag een vrijblijvende kennismaking of intake met je in.

Claudia den Heijer
Tel: 06 – 24 66 27 82
Of bel: 0800 – 999 79 99

Neem contact met Innerland op

Een moment geduld aub.

Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis