Loopbaancoaching

Wil je een volgende stap in je werk, loopbaan of met je bedrijf zetten die bij je past en waar je energie van krijgt? In de dagelijkse drukte komt het er soms niet van om echt stil te staan bij vragen als: ‘Wat wil ik nu echt?’, ‘Hoe kan ik meer energie krijgen van mijn werk?’, ‘Welk werk past nu echt bij mij?’ en ‘Hoe wil ik verder met mijn bedrijf?’.

In dit traject krijg je in een aantal individuele sessies helder wat je drijfveren en ambities zijn en waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Naast meer zelfinzicht kom je voor jezelf tot een concrete, aansprekende én haalbare doelen. Daarna gaan we van dromen naar doen en ga je je richten op het realiseren van je doelen.

In dit traject word je begeleid door Claudia den Heijer, partner en loopbaancoach van Innerland. Claudia is de schrijver van het boek ‘Sturen op eigen ontwikkeling en loopbaan’ en zij heeft meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol begeleiden van mensen van werk naar werk binnen de overheid en het bedrijfsleven. Haar jarenlange ervaring met selectie- en ontwikkelassessments, het verzorgen van gedragsgerichte trainingen, en haar ervaring met marketing en communicatie komt hierbij ook goed van pas.

Afhankelijk van de behoefte en vraag hebben we een aantal sessies nodig. Ook kunnen we afspreken dat we het begeleidingstraject pas stoppen als jij je doel, bijvoorbeeld het vinden van leuk werk, hebt behaald.

Loopbaancoachingprogramma’s en tarieven:

Voor bedrijven (exclusief 21% btw):

Loopbaancoaching Regulier
intake, 3 sessies: € 1.200,-

Loopbaancoaching Intensief
intake, 5 sessies: € 1.500,-

Loopbaancoaching Van Werk Naar Werk
nader af te spreken opbouw en tarief

Voor particulieren (vrijgesteld van btw):

Loopbaancoaching Regulier
3 sessies: € 600,-

Loopbaancoaching Intensief
5 sessies: € 900,-

Wij kunnen btw-vrij factureren aan organisaties die vrijgesteld zijn van btw.
De tarieven zijn inclusief locatiekosten, materiaalkosten, kosten voor eventuele vragenlijsten, afstemming/sessies per telefoon en mail, en optionele driegesprekken waarbij de leidinggevende aansluit aan het begin en ter afronding van een begeleidingstraject.
Gesprekken duren 60 tot 90 minuten en vinden twee- of driewekelijks plaats bij voorkeur in onze mooie gespreksruimte in Castricum.

Interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op of vul onderstaand contactformulier in. We plannen graag een vrijblijvende kennismaking of intake met je in.

Claudia den Heijer
Tel: 06 – 24 66 27 82
Of bel: 0800 – 999 79 99

Neem contact met Innerland op

Wij respecteren jouw privacy en zullen je e-mailadres uitsluitend gebruiken voor het toezenden van onze mail.

Een moment geduld aub.


Ik ben effectiever gaan denken en doen

'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

Innerland raakt het hart

'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

Theorie toegepast in de praktijk

'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

Trainingen voor blijvende gedragsverandering

'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

Inspiratie

Inspiratievideo

Het Innerland Huis