Workshop Relaties & Diepgang

Misschien heb je best veel contacten in het dagelijks leven, maar mis je toch de verbinding en diepgang met de mensen om je heen, en kan je je hierdoor soms alleen voelen. Of zou je willen dat je relatie met bijvoorbeeld je partner, je kind, collega of vriend weer beter wordt of zelfs nog beter wordt dan deze al is. Of ben je op zoek naar een nieuwe relatie. Dan is deze training zinvol voor jou.

Verbinding en diepgang voelen met anderen is één van de belangrijkste behoeften van mensen. Dit is echter een moeilijk te vervullen behoefte in deze samenleving die steeds individueler wordt met steeds meer online contact en minder persoonlijk contact.

In deze training helpen we je om meer uit relaties met anderen te halen, om zo weer meer te genieten van waar het leven echt om draait, namelijk: van en met elkaar genieten, ervaringen en inzichten delen, en vooral samen lol hebben! Een hele verrijkende en inspirerende training voor jezelf en ook als je samen wilt komen.


Voor wie

Doelgroep

De workshop is voor iedereen die meer uit relaties wil halen. Voor deze workshop is geen specifieke vooropleiding nodig.

prijs

Prijs

€ 397,- vrijgesteld van BTW, inclusief koffie, thee en lunch.

Trainer

Trainer(s)

De training wordt uitgevoerd door Tom Twisk, Milko Steenmeijer, Thérèse Jansen en/of Thomas van Splunteren (afhankelijk van de startdatum en groepsgrootte).

Locaties

Locaties

Het Innerland Huis
Landgoed Duin en Bosch
Oude Parklaan 111
Castricum

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
Zeist


Meld je via de link aan voor de tweedaagse workshop Relaties & Diepgang.

  Het programma bestaat uit twee aaneengesloten dagen. We starten om 9.30 uur en eindigen om 17.00 uur. Er is een mogelijkheid om op eigen kosten te overnachten. Informeer naar de mogelijkheden.


  Ik ben effectiever gaan denken en doen

  'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

  Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

  Innerland raakt het hart

  'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

  Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

  Theorie toegepast in de praktijk

  'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

  Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

  Trainingen voor blijvende gedragsverandering

  'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

  Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

  Inspiratie

  Inspiratievideo

  Het Innerland Huis