Workshop Stress & Burn-out

Zit jij in een fase van minder goed slapen, veel piekeren en ervaar je veel druk? Heb je weinig energie, zie je veel beren op de weg en heb je een gevoel dat je maar niet van die rijdende trein af kan die maar doordendert? Dan is de kans groot dat je te veel stress hebt.

Stressklachten komen veel voor. Volgens het Trimbos-instituut heeft 43% van de Nederlanders stressgerelateerde klachten.

Met doorgaan op dezelfde weg ligt een burn-out op de loer. En een burn-out wil je echt niet. De vicieuze cirkel doorbreken van maar doorgaan en doorgaan is niet makkelijk, maar het kan wel! Er zijn een aantal dingen die je kunt leren die je stressniveau verlagen en waardoor je weer meer energie, regie en rust zult ervaren. Deze leren we je graag in deze workshop.

Voor wie

Doelgroep

De workshop is voor iedereen die minder stress en meer innerlijke rust wil ervaren. Voor deze workshop is geen specifieke vooropleiding nodig.

prijs

Prijs

€ 397,- vrijgesteld van BTW, inclusief koffie, thee en lunch.

Trainer

Trainer(s)

De training wordt uitgevoerd door Tom Twisk, Milko Steenmeijer, Thérèse Jansen en/of Thomas van Splunteren (afhankelijk van de startdatum en groepsgrootte).

Locaties

Locaties

Het Innerland Huis
Landgoed Duin en Bosch
Oude Parklaan 111
Castricum

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
Zeist


Meld je via de link aan voor de tweedaagse workshop Stress & Burn-out.

  Het programma bestaat uit twee aaneengesloten dagen. We starten om 9.30 uur en eindigen om 17.00 uur. Er is een mogelijkheid om op eigen kosten te overnachten. Informeer naar de mogelijkheden.


  Ik ben effectiever gaan denken en doen

  'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

  Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

  Innerland raakt het hart

  'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

  Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

  Theorie toegepast in de praktijk

  'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

  Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

  Trainingen voor blijvende gedragsverandering

  'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

  Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

  Inspiratie

  Inspiratievideo

  Het Innerland Huis