Workshop Zelfvertrouwen & Authenticiteit

Veel mensen ervaren gevoelens van onzekerheid, en kunnen gedachten hebben als: Kan ik het wel? Durf ik het wel? En: Ben ik wel leuk of aardig of interessant genoeg? Zelfs de mensen die heel zelfverzekerd overkomen, geven -als je ze beter leert kennen- aan dat ze gevoelens van onzekerheid hebben.

Onzekerheid kan je beperken in het benutten van je talenten en mogelijkheden, in het hebben van prettige relaties met anderen, en het bespreekbaar maken van zaken die belangrijk voor je zijn. Herken je dat bij jezelf en wil je hiermee aan de slag?

Dan nodigen we je graag uit voor deze workshop en gaan we aan de slag met de vraag: Hoe kun je nu jezelf meer laten zien en meer vertrouwen hebben in jezelf? Je gaat naar huis met nieuwe energie, inzichten en plannen die je energie geven én met een flinke dosis zelfvertrouwen!

Voor wie

Doelgroep

De workshop is voor iedereen die zijn of haar zelfvertrouwen wil vergroten en zichzelf meer wil laten zien. Voor deze workshop is geen specifieke vooropleiding nodig.

prijs

Prijs

€ 397,- vrijgesteld van BTW, inclusief koffie, thee en lunch.

Trainer

Trainer(s)

De training wordt uitgevoerd door Tom Twisk, Milko Steenmeijer, Thérèse Jansen en/of Thomas van Splunteren (afhankelijk van de startdatum en groepsgrootte).

Locaties

Locaties

Het Innerland Huis
Landgoed Duin en Bosch
Oude Parklaan 111
Castricum

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
Zeist


Meld je via de link aan voor de tweedaagse workshop Zelfvertrouwen & Authenticiteit.

  Het programma bestaat uit twee aaneengesloten dagen. We starten om 9.30 uur en eindigen om 17.00 uur. Er is een mogelijkheid om op eigen kosten te overnachten. Informeer naar de mogelijkheden.


  Ik ben effectiever gaan denken en doen

  'Naast het feit dat de trainingsdagen bij Innerland echt cadeautjes zijn voor jezelf, heeft Innerland mij bewuster gemaakt van hoe ik denk en doe, én hoe ik zelf kan veranderen.'

  Dirk TuipOnline marketeer Searchuser en CEO FacilityApps

  Innerland raakt het hart

  'De naam Innerland wordt meer dan waargemaakt: het is een ware ontdekkingsreis door mijn eigen innerlijk geweest. Een opleiding die werkelijk raakt. In het hart.'

  Inge Drost Senior adviseur, Gooiconsult Groep

  Theorie toegepast in de praktijk

  'De training ging veel verder dan het aanreiken van de theorie. Hierdoor heb ik echt mooie stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling.'

  Bernard WijtmansSales Executive Benelux, Anaplan

  Trainingen voor blijvende gedragsverandering

  'De training en coaching is persoonlijk, rechtstreeks en confronterend. Door een vertrouwelijke sfeer is er veel diepgang. Iedereen gaat ‘met z’n billen bloot’.'

  Bram Duits Sr. Management Consultant, Berendsen & Partners

  Inspiratie

  Inspiratievideo

  Het Innerland Huis